Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Calvin Klein Parfum & Damesgeur

Hier bij Parfum Klik hebben we een uitgebreid assortiment aan klassieke Calvin Klein-luchtjes voor vrouwen tegen zeer aantrekkelijke prijzen, waaronder Eternity , Euphoria en Obsession . Als je op zoek bent naar een betaalbare Calvin Klein-parfum en aanbiedingen, bekijk dan onze selectie.

Wie is Calvin Klein?

Calvin Klein, vernoemd naar de oprichter, is één van de meest succesvolle Amerikaanse modebedrijven van de afgelopen 25 jaar.
Zijn modecarrière begon in 1968 toen hij zijn eerste winkel opende in New York. Pas in 1978 bracht Calvin Klein zijn eerste luchtje voor vrouwen uit. Het heette gewoon 'Calvin Klein' en wordt nog steeds wereldwijd als een klassieker beschouwd, geliefd bij miljoenenen klanten van alle leeftijden. Parfum voor vrouwen werd de belangrijkste focus van Klein nadat hij zich realiseerde dat zijn clièntele voornamelijk uit vrouwen bestond. In 2014 waren er meer dan 40 Calvin Klein-parfums voor vrouwen beschikbaar, evenals vele unisex-geuren voor beide mannen en vrouwen. De alom populaire CK One, die in 1994 werd uitgebracht, was het eerste unisex-geurtje van het merk.
Calvin Klein heeft zijn onderneming in 2002 verkocht, maar hij speelt nog steeds een actieve rol in het bedrijf als adviseur betreffende de creaties van de wereldwijd geliefde prachtige parfums.
Toon Meer