€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

CK One Shock door Calvin Klein

Per Pagina
Sorteren
CK One Shock van Calvin Klein is een zoet fruitig luchtje voor vrouwen.

Shock is een bruisende, opwindende herinterpretatie van de klassieke CK One, deze geur zal je "shockeren" met een onverwachte gourmand-compositie.

Wat hem shockerend maakt? In tegenstelling tot CK One's frisse aroma, zijn er in deze versie onweerstaanbare noten van passiebloem, pioenroos en papaver te vinden in de top. Deze worden gevolgd door een cacao-rijk hart in harmonie met Mexicaanse chocolade, narcissen, jasmijn en bramen op een basis van vanille, amber, patchouli en musk zorgen voor een comfortabel en fris gevoel, waardoor de geur geschikt is voor overdag.

De verpakking is trouw aan het CK One-ontwerp, dit maal is de eenvoudige witte fles voorzien van roze letters. One Shock werd ook uitgebracht in de speciale Street Edition.

CK One Shock for Her werd in 2011 uitgebracht samen met haar mannelijke tegenhanger.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.