€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

CK One Summer 2018 door Calvin Klein

Per Pagina
Sorteren
CK One Summer 2018 van Calvin Klein is een zoet fruitig geurtje voor mannen en vrouwen.

Al vanaf de eerste CK One Summer Special Edition die in 2004 werd uitgebracht, kunnen we zeggen dat Calvin Klein goed bezig was. Elke zomergeur is anders en elke variant is een geweldige toevoeging aan je collectie parfums.

Deze unisex flanker uit 2018 wordt geleverd in een stralende turquoise fles gewijd aan de blauwe zomerhemel. U krijgt ook een kleine stapel stickers om de fles aan uw persoonlijke smaak aan te passen. De geur? Je wordt begroet met frisse citrus die droogt in een romig hart van guave, ananas en witte bloemen. De basis bestaat uit kokosnoot met hints van ceder.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.