€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Escape door Calvin Klein

Per Pagina
Sorteren
Calvin Klein Escape is een floraal en fruitig luchtje voor vrouwen.

Deze kruidige geur heeft een rijke en vrouwelijke compositie; het opent met akkoorden van fruit, koriander, kamille, lychee, hyacint, goudsbloem en ylang-ylang op een heerlijk hart van anjer, kruidnagel, perzik, jasmijn, lelietje-van-dalen en roos. Het droogt op een basis van sandelhout, amber, muskus, vanille, eikenmos, vetiver en ceder.

Het Calvin Klein Escape-parfum is een iconische geur uit de jaren 90 met aquatische noten die je doen herinneren aan warme zomerdagen. De sillage is uitstekend, geniet de hele dag door van een verfijnde geur die je een zelfverzekerde boost zal geven!

Vanwege het succes sinds de lancering in 1991 werd het opgevolgd door een gelijknamige versie voor mannen in 1993.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.