€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Eternity Intense door Calvin Klein

Per Pagina
Sorteren
Eternity Intense van Calvin Klein is een poederachtig floraal luchtje voor vrouwen.

Deze delicate geur wordt geïntroduceerd door aquatische noten, orriswortel en bergamot, gevolgd door een bloemenexplosie van roos, iris en osmanthus, afgewerkt met een vleugje zoete vanille, warme hints van sandelhout en muskus.

De geur is geïnspireerd door sterke, gepassioneerde relaties en de onbreekbare verbinding tussen twee geliefden. Er is een versie voor mannen en één voor vrouwen en de gezichten van de campagne waren het prachtige model Christy Turlington en haar echtgenoot, Ed Burns, die samen de perfecte relatie vertegenwoordigen. Deze parfum is echt een echte liefdesroman.

Eternity Intense werd in 2016 uitgebracht door Calvin Klein.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.