€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Eternity door Calvin Klein

Per Pagina
Sorteren
Eternity van Calvin Klein is een fris aromatisch luchtje voor vrouwen.

Eternity is een gebaar van liefde,er wordt gezegd dat het geïnspireerd is door het huwelijk van de bekende modeontwerper. De romantische maar toch verfijnde geur is een mix van citrus en groene akkoorden, perfect gemengd met energieke bloemen als violet, lelietje-van-dalen, heliotroop en goudsbloem. Anjer geeft de geur een kruidig randje dat wordt uitgebalanceerd met subtiele houtachtige noten en muskus.

Sinds de lancering in 1988 zijn er verschillende edities van de geur uitgebracht, waaronder Eternity Intense, Eternity Moment en Eternity Night.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.