€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Obsession door Calvin Klein

Per Pagina
Sorteren
Obsession van Calvin Klein is een oriëntaals houtachtig geurtje voor vrouwen.

Obsession is al sinds de jaren 80 een bestseller en daarmee ook één van de populairste geuren van CK. Het is een mix van groene akkoorden, kruiden en sensuele poederachtige ingrediënten. De topnoten zijn vanille, citrus, basilicum en abrikoos, voorafgaand aan een explosie van kruiden, sandelhout, eikenmos, ceder en oranjebloesem op een basis van barnsteen, wierook, vetiver en muskus.

Kate Moss was het gezicht van de geur, op de foto gezet door Mario Sorrenti in het iconische zwart en witt spotje dat werd gefilmd op de Maagdeneilanden. Het internationale succes van Obsession heeft geleid tot vele herinterpretaties, waaronder Obsession Night en Obsessed.

Obsession werd in 1985 uitgebracht door Calvin Klein en in 1986 opgevolgd door een enorm populaire versie voor mannen.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.