Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Carolina Herrera Parfum & Damesgeur

Geboren te Venezuala in 1939, Carolina Herrera is één van de beroemdste en succesvolste designers van 20ste en 21ste eeuw. Geboren als Maria Carolina Josefina Pacanins y Nino, Herrera was al sinds kinds af aan met mode betrokken dank haar groetmoeder die haar altijd op modeshows mee nam en haar kleding van Lanvin en Dior bezorgde. Dit gaf Herrera een goed oog voor prachtige jurkjes en andere outfits, wat wij nu ook in haar geurtjes terug kunnen vinden, een echte flair voor mode en stijl.

Herrera heeft 4 kinderen, was twee keer getrouwd en heeft een scheiding doorstaan. Haar tweede huwelijk was met de special-projects editor van het modeblad "Vanity Fair". Vanaf 1980 begon Herrera meet haar eerste kleding collectie nadat een beroemde vriendin, chief editor van Vogue Diane Vreeland, Herrera overtuigde om het gewoon eens te proberen. Herrera werd pas in 2009 een officiele burger van de Verenigde Staten en sinds 2011 helpen twee van haar dochters, Carolina Junior en Patricia Lansing, om het bedrijf op de toekomst voor te bereiden.

Alhoewel Herrera niet tot in haar 40er jaren een kledinglijn had, lang nadat haar kinderen geboren waren, was haar naam al lang bekend op het mode-circuit. Herrera was al beroemd als een buitengewone schoonheid die niet minder dan 7 keer op het voorblad van Vogue te zien was en deze beeldmooie vrouw was altijd op één of andere sociale gelegenheid van de "high society" te vinden. Herrera was ook altijd één van de vrouwen die steeds weer op de best-geklede-lijst stond.

Haar eigen bedrijf werd pas in 1980 in New York City gegrond, waar het zelfs vandaag nog terug te vinden is. Herrera is één van de populairste designers voor damesmode met talloze verhalen van andere beroemdheden die haar kledingstukken op de rode loper gedragen hebben waaronder Jacqueline Kennedy, hertogin Diana de Melo en Renée Zellweger.

Het Spaanse parfum bedrijf, Puig, licenseerde het merk Carolina Herrera en sindsdien krijgen wij ook de heerlijke parfums die haar naam dragen. Het eerste parfum, Carolina Herrera for Women, werd in 1988 gelanceerd en sindsdien zijn er verschillende andere collecties van parfums beschikbaar in haar naam zoals CH, 212 en Herrera.
Toon Meer