€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

La Panthere door Cartier

Per Pagina
Sorteren
La Panthere van Cartier is een chypre floraal luchtje voor vrouwen.

Dit boeiende en sensuele parfum opent met topnoten van aardbei, rabarber, gedroogd fruit, bergamot en anijs. Deze noten gaan over tot een prachtig floraal hart van gardenia en oranjebloesem, peer, roos en ylang-ylang op een muskachtige basis van keton musk en eikenmos die een uniek chypre-karakter geven.

La Panthere is betoverende geur, gecreëerd door parfumeur Mathilde Laurent. Het is gemaakt voor de gepassioneerde en onafhankelijke vrouw met een vrije geest. De fles is opvallend en elegant, in het hart van de fles vind je een interne sculptuur van de fascinerende en majestueuze panter, het dier dat de parfum inspireerde.

La Panthere by Cartier werd uitgebracht in 2014.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.