Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Cheryl Parfum & Damesgeur

Cheryl Ann Tweedy werd geboren in 1983 in de stad Newcastle upon Tyne. Ze groeide hier op in Council Estates (raadslandgoederen) in de naburige districten van Walker en Heaton. Ze hield altijd al van dansen en zingen en kwam in 1990 zelfs op tv in een advertentie voor British Gas (Britse gasmaatschappij).

Ze was altijd al een schoonheid en ze won meedere wedstrijden zoals Boots Group's "bonniest baby", Mothercare's Happy Faces Portrait competitie, "Best Looking Girl of Newcastle", de Evening Chronicle's "Little Miss and Mister", en "Most Attractive Girl" van het MetroCentre.

In 2002 nam ze deel aan de reality tv-show Popstars: The Rivals en kreeg hierdoor een plaats als een van de Girls Aloud meisjes.

Girls Aloud liet in 2009 weten dat ze een jaar lang een pauze zouden nemen, maar hiervoor hadden ze het wel voor elkaar gekregen om de best verkopende damesgroep van de 21ste eeuw te worden, met meer dan 4.3 single aankopen en 4 miljoen album aankopen in het Verenigd Koninkrijk alleen.

In 2008 werd Cheryl gevraagd als jury voor de 5e serie van de Britse X-Factor en was het winnende jurylid toen Alexandra Burke won. Het jaar daarna was ze weer de winnares Joe McElderry.

Haar solo-zangcarrière begon in 2009; slechts 3 maanden nadat Girls Aloud uit elkaar gaan. Haar debuutalbum, 3 Words stond twee weken op nummer 1 en werdt platinum toen er meer dan 900.000 albums verkocht werden.

Cheryls schoonheid bleef niet onopgemerkt en in 2009 werdt door het mannenblad FHM 's Werelds Meest Sexy Vrouw benoemd en versloeg hiermee Amerikaanse actrice Megan Fox.

In 2010 werd Cheryl het gezicht van L'Oréal en volgde hiermee een lange lijn van prachtige vrouwen op, met o.a. Beyoncé, Linda Evangelista and Jennifer Aniston.

In 2010 stond er weer een spotlicht op haar persoonlijke leven, deze keer omdat ze ging scheiden van haar toenmalige man Ashley Cole. Ze waren 4 jaar getrouwd en ze kwam erachter dat hij vreemdging. Hierdoor onstond een dilemma betreft Cheryls achternaam. Ze gaf aan dat ze ondanks wat Ashley haar had aangedaan ze zijn achternaam hield voor het gemak. Ze hield deze achternaam tot ze met haar tweede man trouwde in 2014. Ze trouwde met Jean-Bernard Fernandez-Versini na 3 maanden daten.

Cheryl bracht haar eerste geur StormFlower uit in 2014. Het is een citrusgeur met topnoten van sprankelende citroen en zoete, maar toch kruidige bergamot. Dit loopt prachtig samen in een bloemend hart van roos, pioen en jasmijn. In combinatie met verleidende sandelhout, witte muskus en vanille is StormFlower een topper!

StormFlower Noir is haar derde geur en werd uitgebracht in 2015. Met een rijk bloemig hart van tuberoos, oranjebloesem en roosbloembladeren. De geur sluit af met onweerstaanbare bruine suiker, verslavende muskus en romig sandelhout.
Toon Meer