€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Absolu de Parfum door Chloé

Per Pagina
Sorteren
Absolu de Parfum van Chloé is een oriëntaals floraal luchtje voor vrouwen.

Absolu de Parfum is een romig en aardachtige luchtje. De roosakkoorden zijn in de top al merkbaar en worden in het hart ondersteunt door subtiele hints van patchouli en Grasse rose. De basis van de klassieke Chloé EDP bestaat uit een zoet aroma van vanille.

Dit is een limited edition die speciaal voor het 10-jarig jubileum van de Chloé EDP is gemaakt . De fles is identiek aan het origineel en de geur verschilt niet al te veel; als je een rijkere, diepere versie van de originele EDP wil, dan is dit de geur voor jou.

Absolu de Parfum by Chloé werd uitgebracht in 2017.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.