€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Love Story door Chloé

Per Pagina
Sorteren
Love Story van Chloe is een wit floraal luchtje voor vrouwen.

Bij de eerste spray word je verwelkomt met noten van neroli, grapefruit, citrusvruchten en oranjebloesem, voordat de geur zich ontwikkelt tot een rijke florale geur met akkoorden van roze en witte bloemen. De muskachtige basis is zacht en subtiel, waardoor Love Story een verfijnd, maar toch prachtig parfum is.

De mooie fles heeft de vorm van een hangslot, versierd met gouden en roze accenten. Het ontwerp is geïnspireerd op de romantische Pont des Arts brug in Parijs, waar lovers een hangslot plaatsen om hun eeuwige liefde te symboliseren.

Love Story Eau de Parfum werd uitgebracht door Chloe in 2014, gevolgd door de Eau de Toilette in 2016. Deze behield de originele bloemenformule, met de toevoeging van extra noten van pruimenbloesem en nasturcia.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.