€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Miss Dior Rose N'Roses door Christian Dior

Per Pagina
Sorteren
Miss Dior Rose N'Roses door Christian Dior is een floraal luchtje voor vrouwen.

Rijke en frisse noten van Italiaanse mandarijn, bergamot en geraniumessence introduceren een veld waarin roos en damastroos vrij bloeien voordat witte musk deze vrouwelijke geur afrond.


Dior heeft deze flanker gemaakt om de krachtige indruk die de natuur kan achterlaten als je voor het eerst een adembenemend landschap ziet te benadrukken. Laat deze geur je meenemen op een innemende reis naar de indrukwekkende rozenvelden in Grasse, ‘la capitale mondiale des parfums’, en word verliefd op zijn schoonheid en elegantie.

Miss Dior Rose N'Roses van Christian Dior werd uitgebracht in 2020.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.