Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Christina Aguilera Parfum & Damesgeur

Christina Aguilera werd ter wereld gebracht op 18 december 1980 door moeder Shelly Loraine Fidler en vader Fausto Xavier Aguilera. Christina en haar zus Rachel brachten de eerste jaren van hun jeugd door in angst terwijl ze de psychische en mentale mishandeling moesten meemaken die hun Sergeant vader hun moeder aandeed. Toen Christina zes jaar werd zag haar moeder een kans om te ontsnappen en een beter leven voor haar kleine meisjes kunnen bieden. Aguilera heeft haar problematische jeugd gedeeltelijk van zich af kunnen schrijven. Dit is te horen in haar liedjes Fighter, Hurt en I'm OK.

Aguilera maakte haar debuut in de entertainmentindustrie toen ze een rol kreeg in de All New Mickey Mouse Club (1993-1995) samen met andere beroemdheden zoals Britney Spears, Ryan Gosling en Justin Timberlake. Ze was al geliefd door haar persona in de Mickey Mouse Club, maar ze nam de wereld pas écht over met haar liedje Genie in a Bottle (1999). Dit markeerde de start van een internationale carrière en tegen het jaar 2015 had ze meer dan 25 miljoen albums wereldwijd verkocht met dank aan nummer 1 titels zoals What A Girl Wants (2000) en Beautiful (2003).

Christina besloot dat het tijd was om verschillende dingen uit te brengen en ze begon met het creëren van parfums. Niemand dacht dat het zo'n groot succes zou zijn. Ze bracht de geur Christina Aguilera uit in 2007 in een prachtige lange flacon bedrukt met kanten accenten. Haar kenmerkende geur werd gevolgd met meer dan tien nieuwere geuren. Favorieten zijn By Night (2009), een indrukwekkende Oosterse bloemengeur met een zware vanille noot en zachte poederachtige en fruitige accenten die een zacht aroma creëren. Red Sin (2012) is zoals de naam aangeeft een gewaagde geur die opent met noten van rode appel en kaneel. Deze opening loopt door in een hart van rode bloemen en warme gember dit wordt samengebracht met een exotische mix van muskus en sandelhout.
Toon Meer