€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Glam X door Christina Aguilera

Per Pagina
Sorteren
GLAM X is een floraal gourmand genot dat extravagante ingrediënten combineert met complexe lagen om textuur te creëren, dit toont Christina's veelzijdige persoonlijkheid en brengt je innerlijke glamour nar biuten.

"Ik wil dat GLAM X vrouwen de gelegenheid geeft om te omhelzen en te ontdekken waardoor ze zich het meest sexy en zelfverzekerd voelen, zowel van binnen als van buiten. Bij het creëren van deze geur heb ik me laten inspireren door mijn eigen passies en ervaringen, niet alleen als performer, maar ook als een vrouw. Deze levendige, verleidelijke geur laat de mensen om je heen geïntrigeerd en meer willen '' - Christina Aguilera.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.