€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Violet Noir door Christina Aguilera

Per Pagina
Sorteren
Violet Noir van Christina Aguilera is een oriëntaals floraal luchtje voor vrouwen.

Dit sensuele aroma is gebouwd op zoete akkoorden van nectarinebloesem, grapefruit en passievrucht vergezeld door een prachtig boeket van oranjebloesem, roos en iris in het hart. De geur droogt op een goed gebalanceerde basis van barnsteen, patchouli en musk.

Deze geur is ondergebracht in een paarse fles die gedeeltelijk is bedrukt met het kenmerkende kantpatroon van de zangeres. Het is een verslavende en mysterieuze geur voor sterke en onafhankelijke vrouwen, eigenschappen die Xtina zeker bezit, dus het was geen verrassing dat ze te zien was in het spotje van haar eigen geur.

Violet Noir werd in 2018 uitgebracht door Christina Aguilera.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.