Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Clarins Parfum & Damesgeur

Clarins staat bekend om revolutionaire huidverzorging en cosmetica, maar ze hebben ook een heerlijke reeks luchtjes op de markt gebracht. Bekijk onze Clarins parfumaanbiedingen, inclusief geschenksets voor vrouwen hier .

Als je op zoek bent naar goedkope Clarins producten, dan ben je op de juiste plaats. PArfum Klik is de plek voor Clarins luchtjes, huidverzorging en cosmetica tegen voordelige prijzen.

De cosmetica-gigant Clarins, werd opgericht door Jacques Courtin-Clarins in 1954. Het eerste product dat uit werd gebracht was de Clarins 'Body Shaping Cream', een crème die cellulitis elimineert en nog steeds een bestseller is. Clarins richtte zich aanvankelijk op geparfumeerde lichaamsoliën die werden gemaakt van botanische ingrediënten, waardoor Clarins het eerste cosmeticamerk is dat alleen oliën, crèmes en andere producten van natuurlijke ingrediënten produceerde. De volledig natuurlijke ethiek blijft vandaag de dag nog steeds erg belangrijk voor Clarins.

Het merk introduceerde ook verschillende andere productlijnen, waaronder een reeks luchtjes voor vrouwen. Het eerste parfum werd uitgebracht in 1978, een unisex luchtje genaamd 'Eau Dynamisante'. In 2012 werd er een speciale 25-jarig jubileumeditie uitgebracht - het is niet alleen een heerlijk kruidig geurtje, maar het verstevigt tegelijkertijd ook de huid. Clarins heeft ook een aantal parfums voor vrouwen uitgebracht, waaronder 'Elysium' (1993) en Par Amour Toujour (2005).
Toon Meer