€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Clarins Parfum & Damesgeur

Clarins staat bekend om revolutionaire huidverzorging en cosmetica, maar ze hebben ook een heerlijke reeks luchtjes op de markt gebracht. Bekijk onze Clarins parfumaanbiedingen, inclusief geschenksets voor vrouwen hier .

Als je op zoek bent naar goedkope Clarins producten, dan ben je op de juiste plaats. PArfum Klik is de plek voor Clarins luchtjes, huidverzorging en cosmetica tegen voordelige prijzen.

De cosmetica-gigant Clarins, werd opgericht door Jacques Courtin-Clarins in 1954. Het eerste product dat uit werd gebracht was de Clarins 'Body Shaping Cream', een crème die cellulitis elimineert en nog steeds een bestseller is. Clarins richtte zich aanvankelijk op geparfumeerde lichaamsoliën die werden gemaakt van botanische ingrediënten, waardoor Clarins het eerste cosmeticamerk is dat alleen oliën, crèmes en andere producten van natuurlijke ingrediënten produceerde. De volledig natuurlijke ethiek blijft vandaag de dag nog steeds erg belangrijk voor Clarins.

Het merk introduceerde ook verschillende andere productlijnen, waaronder een reeks luchtjes voor vrouwen. Het eerste parfum werd uitgebracht in 1978, een unisex luchtje genaamd 'Eau Dynamisante'. In 2012 werd er een speciale 25-jarig jubileumeditie uitgebracht - het is niet alleen een heerlijk kruidig geurtje, maar het verstevigt tegelijkertijd ook de huid. Clarins heeft ook een aantal parfums voor vrouwen uitgebracht, waaronder 'Elysium' (1993) en Par Amour Toujour (2005).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.