€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Coleen Rooney Parfum & Damesgeur

Coleen Rooney, geboren in Liverpool in 1986, bracht haar jeugd door met haar ouders en drie broertjes en zusjes. De columniste, presentatrice en zakenvrouw introduceerde haar eerste geurenlijn in 2007.

Coleen Rooney maakt gebruik van haar vele talenten door aan verschillende soorten banen te beginnen. Ze was een succesvolle columniste voor OK! Magazine en bracht haar eigen autobiografie "Welcome To My World" uit in 2007. Samen met Asda’s George en Littlewoods ontwierp en stond ze model voor een exclusieve modelijn bestaand uit jurken en lounge kleding. Voordat hij eigen show "Coleen's Real Women" op tv te zien was, presenteerde ze een speciale aflevering van de “Tonight With Trevor McDonald” show met als focus het Rett syndroom, een genetische stoornis waar hij zus aan leid. Rooney is de woordvoerder voor de Alder Hey Children’s Charity en gebruikt haar Twitter en Instagram accounts regelmatig om goede doelen te promoten. Op 16-jarige leeftijd begon Coleen haar jeugdvriend Wayne Rooney the daten met wie ze uiteindelijk trouwde in een extravagante trouwerij in Italië in 2008. Hun eerste baby werd geboren in 2009 en hun jongste kindje Kai kreeg al snel twee broertjes Klay en Kit.

Haar eigen geurencollectie werd uitgebracht in 2007 met de aquatische bloemengeur Coleen X (2007). De sportieve geur combineert citrusnoten in de top met een hart van roos, lelietje-van-dalen en marine noten op een basis van ceder, amber, patchouli en muskus. De geur werd opgevolgd door de zoete Coleen X Black (2008) en de citrusgeur Coleen X Summer (2010). Haar populairste geur is de Oosterse bloemengeur Butterfly (2010). De geur is gepresenteerd in een vierkante flacon met gouden vlinders en bevat bloemige noten van kruidige vanille en een warme basis van amber, ceder en tonka. Coleen Rooney Parfum is ook verkrijgbaar in geschenkverpakkingen.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.