€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Creed Parfum & Damesgeur

De familie Creed is opgeleid tot parfumeur en kent een rijke historie. Het is ’s werelds enige niet-beursgenoteerde luxe geur dynastie. In het begin werden Creed parfums enkel ontwikkeld voor een exclusieve groep klanten. Later werden ze ook voor een breder publiek beschikbaar. Creed parfums zijn er in zo’n 200 verschillende soorten. Stuk voor stuk exclusief met luxe en weelderige geuren. Om deze redenen kent Creed parfum nog steeds een trouwe klantenkring die adel en beroemdheden waarborgen. Allen hechten ze waarde aan de schoonheid en kwaliteit die de geur bevat.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.