Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Creed Parfum & Damesgeur

Creed is een Frans parfumhuis dat sinds eind 1700 exclusieve parfums produceert. Het is slechts sinds een aantal decennia voor het algemene publiek verkrijgbaar. Voorheen werd het enkel door de familie zelf verkocht. Het bedrijf doet erg geheimzinnig over hun cliënten, maar het is gezegd dat o.a. Grace Kelly en John F. Kennedy speciaal bij hun geuren lieten maken. Creed is en blijft een familiebedrijf en wordt momenteel beheerd door Olivier Creed en zijn zoon Erwin Creed als een gemeenschappelijke onderneming. Als onafhankelijke parfumeur bezitten zij alle rechten van de geuren, Creed fabriek en hun boetieks.

Creed parfum staat bekend om de hoge kwaliteit en uitstekende levensduur. Dit is geen toeval, aangezien alle Creed producten met uiterste aandacht voor detail en de fijnste handgeplukte ingrediënten gemaakt zijn. Alle geuren worden met gebruik van traditionele technieken gemaakt en worden zelfs met de hand gegoten. Met het resultaat dat de Creed geuren zeker niet goedkoop zijn, maar de hoge kwaliteit van deze geuren hebben voor een ongelofelijk succes gezorgd. Creed ontving een Royal Warrant van Queen Victoria in 1885 en volgens legende was Elizabeth II's lievelingsgeur Fleurissimo (1956). Olivier Creed heeft gezegd dat hij er naar streeft om parfums te creëren als kunst en hij het proces op dezelfde manier aangaat als een schilder of beeldhouwer.

Enkele van de geliefde en populaire Creed parfums zijn Fantasia de Fleurs (1862), een weelderige combinatie van bloemen die gecreëerd werd voor de Oostenrijks-Hongaarse Keizerin Elisabeth, Virgin Island Water (2007) is een verfrissende zomergeur met tropische noten van kokosnoot, Jamaicaanse limoen en gember en uiteraard de bestseller Love In White (2005). Ontworpen door Olivier Creed zelf, deze bloemige geur met Oosterse noten is geïnspireerd op de rust van de zee met een mengeling van fruit en bloemen van over de hele wereld die rusten op een basis van Java vanille en Indiaas sandelhout.
Toon Meer