€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Silver Mountain Water door Creed

Per Pagina
Sorteren
Silver Mountain Water van Creed is een aromatische geur voor mannen en vrouwen.

Deze schoonheid is gemaakt door Oliver Creed, een zesde generatie Creed-parfumeur, die in de wereld van geuren is wat Picasso is in de wereld van de kunst.

Silver Mountain Water wordt geleverd in een witte flacon met een zilveren dop; dit lijkt op een met sneeuw bedekte berg met een glinsterende zilveren stroom en is het perfecte vat voor deze geur. De opening is koel en knapperig, zoals op de top van een berg. Je merkt de citrus vooral in het begin, voordat de groene thee en zwarte bes het overnemen. Muskus en sandelhout in de basis zorgen voor body aan de geur en je zult merken dat deze interessante kruiden- en bijna metaalachtige geur al snel een van je favoriete go-to-parfums zal worden.

Silver Mountain Water van Creed werd uitgebracht in 1995.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.