Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

DKNY Parfum & Damesgeur

Beroemd voor de zoete geur van zomer en heerlijke gouden appels, DKNY is een gigantisch modehuis gebaseerd in New York dat over de laatste 30 jaren steeds succesvoller werd. Na een bijna 10 jaar carrière als hoofddesigner voor Anne Klein ontwikkelde Donna Karan een goede reputatie voor design en kreeg zo de kans om, samen met haar man, haar eerste bedrijf te stichten en dit deed ze dan in 1984.

De 80er jaren was een tijdperk voor kleurrijke motieven en modenamen zoals Vivienne Westwood, Jasper Conran en John Galliano, maar Donna Karan werd spoedig ook een grote bijdrager voor het tijdperk. Kleurrijke motieven werden populair, net zoals de experimentele mode en dat maakte Karan's eerste collectie zo populair. Het idee achter haar eerste modecollectie was om kledingstukken te maken die beide dag en nacht en met of zonder accessoires gedragen kunnen worden, wat bij de dames meteen een hit was omdat dit redelijk wat tijd spaarde en ze zo extra tijd hadden om te socialiseren.

Donna Karan werd door haar dochter geïnspireerd om een jongere en meer betaalbare collectie uit te brengen naast haar bestaande modelabel, Donna Karan New York. DKNY bestaat nu uit verschillende collecties waaronder DKNY Jeans, DKNY Active, DKNY Underwear (voor beide dames en heren), DKNY Juniors, DKNY Kids, DKNY Pure en DKNY Men. In 2001 lanceerde ze de Donna Karan Home Collection met traditionele en luxurieuze woonaccessoires, waarna ook de iets hippere en betaalbare collectie DKNY Home uitkwam.

1992 zach de lancering van de Donna Karan Beauty Collection, dit was de eerste stap in de richting van parfums en cosmetica voor Karan. Sindsdien is DKNY ook altijd tussen de best verkochte en meest geliefde geurtjes. Het eerste parfum was Donna Karan for Women (1992) en twee jaren later lanceerde Karan de mannelijke versie. Donna Karan besteed het meeste van haar tijd in de 90er jaren aan de wensen van haar klanten en nu heeft het modelabel ongeveer 100 verschillende geurtjes in hun assortiment! Sommige van haar meest bekende geurtjes zijn DKNY Woman, Cashmere Mist en de wereldberoemde appeltjes; DKNY Be Delicious City Blossom (2014), DKNY Be Delicious (2012), DKNY Delicious Candy Apples (2010) en DKNY Sweet Delicious (2012).
Toon Meer