€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

DSquared² Parfum & Damesgeur

Dsquared2 is een Canadees modemerk dat opgericht is door de eeneiige broers Dean en Dan Caten.

Als de jongsten van 9 kinderen hadden Dean en Dan veel tijd en kansen om outfits te ontwerpen voor hun zusters. Hun liefde voor ontwerpen bracht hun in New York waar ze een studie aan het Parson's School of Design volgde. In 1991 verhuisde ze naar Italië en werkte ze voor meerdere bekende modehuizen. In 2002 brachten ze hun kleren uit onder hun eigen naam. Hierna hebben ze meerdere mode awards gewonnen waardonder: Golden Needle (Spain), La Kore (Italy), GQ magazine's Best Breakthrough Design Team en Men of the Year (voor zowel GQ Spain en de Amerikaanse uitvoering).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.