€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

DSquared² Parfum & Damesgeur

Eeneiige tweeling Dean en Dan richtte na jaren werkzaam te zijn geweest voor merken zoals Diesel en Versace hun eigen bedrijf DSqaured². Hun grote doorbraak kwam in 2002 toen ze de kans kregen om de kleding voor Madonna's Don't Tell Me videoclip te ontwerpen. Madonna was zo tevreden dat hun ook de taak gaf om haar voor de gehele 2002 Drowned World Tour te bekleden. Sindsdien is DSqaured² kleding te zien bij menig popster, waaronder Christina Aguilera, Rihanna, Beyoncé en Britney Spears. Naast popsterren zijn mannelijke beroemdheden ook fan. Lenny Kravitz, Justin Timberlake, Ricky Martin en Robbie Williams zijn allemaal in de ontwerpen van Dean en Dan gespot. Hun kenmerkende ontwerpen zijn niet meer weg te denken en vooral hun trainers en petjes zijn zeer populair onder de jongeren.

In 2007 bracht DSqaured² hun eerste geur He Wood uit. Dit werd al snel gevolgd door de vrouwelijke variant She Wood. Deze geuren geven een fris gevoel en doen je denken aan een boswandeling in de lente. Het succes van deze twee geuren motiveerde het duo om meerdere geuren uit te brengen. Naast eau de parfums en eau de toilettes creëren ze ook colognes.

Ieder jaar organiseert de Fragrance Foundation een Awards ceremonie en DSqaured² is een veel voorkomende naam. In 2016 werd DSqaured² Want in de schijnwerpers gezet. Want is dé perfecte geur voor een zelfverzekerde vrouw. Een romige vanillegeur met zachte poederaccenten eindigt met een frisse bloemennoot en hout.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.