€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Tabu door Dana

Per Pagina
Sorteren
Tabu van Dana is een oosterse en floraal luchtje voor vrouwen.

Het aroma is een uitzonderlijke mix van citrusvruchten, neroli, koriander en warme kruiden in de top, een hart van kruidnagel, ylang-ylang, roos en narcis op basis van barnsteen, patchouli, sandelhout en kostbare houtsoorten.

Tabu werd in de jaren 1930 in Barcelona opgericht en was de eerste geur die door Dana werd uitgegeven. Het is beschreven als "de essentie van sensualiteit en passie" en het "verboden parfum". Met zijn ongebruikelijke naam en baanbrekende compositie is Dana al decennia lang een fascinatie voor vrouwen over de hele wereld. Probeer deze klassieke maar tijdloze vintage geur ook als Eau de Cologne of als sensuele bodylotion, stuifpoeder of deodorantspray.

Tabu werd in 1932 door Dana uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.