Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Davidoff Parfum & Damesgeur

De merknaam Davidoff is afkomstig van de naam Henri Davidoff, de persoon die tijdens het begin van de 20e eeuw de merknaam opgericht heeft als handelsnaam voor zijn tabakswinkel in Zwitserland waar hij met zijn familie tabakswaren en dergelijke accessoires verkocht. Het was pas in de late 80er jaren dat Davidoff ook naar geurtjes uitbreide, die nu onder exclusieve afspraken met Coty Inc. geproduceerd worden.

Het was in feite Zino Davidoff, de oudste van de vier zonen, die de uitbreiding van hun tabakswinkel rond 1930 begon. Met Zino's nieuwe inspiratie en ervaringen van zijn reizen door Zuid Amerika groeide het familiebedrijf tot een heel succesvolle handel en het groeide dank de neutrale politiek van Zwitserland zelfs in de tweede oorlog verder. Zino verkocht in 1970 uiteindelijk de tabakswinkel aan The Max Oettinger Company en na verschillende zakelijke fusies en overnames begon Davidoff zich toen ook in lederwaren, mode accessoires, koffie en geurtjes uit te breiden.

Het merk Davidoff bereikte met de introductie van Cool Water een opmerkelijk succes, wat ook de populariteit van aromatisch aquatische geurtjes liet groeien. De Davidoff geurtjes worden wel vaker geïmiteerd, maar deze imitaties kunnen nooit Davidoff's passie voor uitmuntendheid evenaren. Hun meest populaire parfums en geurtjes voor dames zijn de wereldberoemde aquatische Cool Water Woman (1996), de zoet poederachtige accenten van Good Life (1999) en het heerlijk bloemige boeket van Echo Woman (2004). Andere populaire geurtjes en parfums uit het Davidoff assortiment voor dames zijn de pittig bloemige Cool Water Sensual Essence (2012), de frisse en zoete accenten van Cool Water Sea Rose (2013) en het heerlijk leerachtige unisex geurtje Leather Blend (2014).

Davidoff - een passie voor uitmuntendheid en plezier in het leven
Toon Meer