€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Davidoff Parfum & Damesgeur

Davidoff is een Zwitsers bedrijf dat gelijk staat aan luxe leven. De man achter het merk is Zino Davidoff. Davidoff is bekent voor Cubaanse sigaren en geuren. Zino bracht zijn eerste cologne. Davidoff Classic, uit in 1984 en twee jaar later nog een geur die naar zichzelf vernoemd was. Zijn geuren zijn misschien wel de bekendste mannen geuren. Cool Water, wat uitkwam in 1988, is een van de best verkochte mannen geuren ter wereld. Het bedrijf bracht meerdere versies van deze geur uit: Cool Water Game, Cool Water Deep en Cool Water Summer Fizz. Andere succesvole geuren zijn Good Life and ECHO. De kans voor meer succes liet hij niet schieten en hij ontwikkelde de vrouwelijke versie van Cool Water, Cool Water for Women. Naast sigaren en geuren bestaat de collectie van DAvidoff vandaag de dag ook uit portemonnee's, horloges, cognac en koffie.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.