€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Demeter Parfum & Damesgeur

Het in de VS gevestigde bedrijf Demeter is gespecialiseerd in het recreëren van geuren van de omgeving. Hun assortiment omvat meer dan 200 geuren, evenals lichaamsverzorgingsproducten voor thuis.

Christopher Brosius en Christopher Gable, de meesterbreinen achter het bedrijf in Pennsylvanië, vertrouwen op natuurlijke ingrediënten. Hun alsmaar groeiende geurcollectie is geïnspireerd door de natuur en op alledaagse objecten zoals eten en drinken of andere geuren die een lang verloren herinnering kan oproepen. Enkele van hun meest bijzondere creaties zijn Clean Windows, Dust, Frozen Pond, Funeral Home, Glue, Kitten Fur, Sawdust and Stable. Alle Demeter-geuren worden gemaakt in de VS.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.