€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Dolce Rosa Excelsa door Dolce & Gabbana

Per Pagina
Sorteren
Dolce Rosa Excelsa van Dolce & Gabbana is een floraal luchtje voor vrouwen.

Rosa Excelsa is onderdeel van de Dolce-serie die in 2014 werd gestart. Wederom heeft het Italiaanse ontwerpersduo zich laten inspireren door de prachtige tuinen en het mediterrane briesje van het inheemse Sicilië.

De roos staat centraal in deze geur, verrijkt met exotische akkoorden. Het luchtje opent met noten van papajabloesem en neroli voor het hart van amaryllis en waterlelie zich onthult. De ietwat scherpe basis complimenteert de florale akkoorden met musk, kasjmier en sandelhout.

De geur komt in de fles die kenmerkend is voor Dolce, dit keer in het mat roze met en een stop in de vorm van een rode roos.

Dolce Rosa Excelsa werd uitgebracht in 2016.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.