€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Light Blue door Dolce & Gabbana

Per Pagina
Sorteren
Light Blue van Dolce & Gabbana is een fris, aromatisch en houtachtig luchtje voor vrouwen.

Deze tijdloze geur opent met de verfrissende Siciliaanse citroen gecombineerd met appel, klokbloem en ceder, wat de indruk wekt dat je je in de frisse zeelucht bevindt. Deze noen lossen op in een delicaat boeket van jasmijn, witte roos en bamboe, op een basis van amber en musk.

Light Blue is geïnspireerd op de mediterrane levensstijl en geeft het ideaal van La Dolce Vita weer; zonovergoten zomerdagen en spannende nachten als gevolg van de vreugde van het zeeleven en de sensualiteit van de mediterrane vrouw.

De simpele elegante fles is zelfverzekerd en vrouwelijk. De lichtblauwe dop heeft de kleur van de zomerse lucht boven het eiland Capri, waar de advertentie werd opgenomen door de legendarische modefotograaf Mario Testino. Light Blue is een echte zomerklassieker en blijft een van de populairste geuren van D&G.

Light Blue werd uitgebracht in 2001.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.