€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

The Only One 2 door Dolce & Gabbana

Per Pagina
Sorteren
The Only One 2 van Dolce & Gabbana is een bloemige en oosterse geur voor vrouwen, het is de tweede flanker van The One (2006).

De kenmerkende mix van koffie en bloemen is ook in deze versie terug te vinden, maar pas na de sappige opening van rode bessen, bramen, peren en freesia. De koffieakkoorden worden gaan deze keer samen aangename noten van rode roos en violet, op een uitnodigende en warme basis van amber, tonka, amberhout en patchouli.

Deze geur symboliseert verleiding, lust en liefde zoals gesuggereerd door de fluweelkleurige fles. De Only One 2 is niet al te zoet ondanks de fruitige noten in de opening, het hart en de basis voegen veel diepte aan de geur toe waardoor het luchtje opdroogt met verleidelijke tonen en de perfecte hoeveelheid zoetheid op de achtergrond.

The Only One 2 van Dolce & Gabbana werd uitgebracht in 2019.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.