€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

The Only One door Dolce & Gabbana

Per Pagina
Sorteren
The Only One van Dolce & Gabbana is een oriëntaals floraal luchtje voor vrouwen.

Dit unieke poederachtige aroma dat de essentie van betoverende vrouwelijkheid vangt met onverwachte contrasterende tonen die bewijzen dat tegenpolen elkaar aantrekken. De geur opent met natuurlijke hints van violet en bergamot die overgaan in het verrassende hart van iris en koffie. De zoete basis bestaat uit patchouli verrijkt met vanille.

Deze Eau de Parfum is een nieuwe variant van The One, die oorspronkelijk werd uitgebracht in 2006. Deze nieuwe versie is nog verfijnder, waardoor deze geur 'The Only One' voor jou is.

De Britse actrice en Game of Thrones-ster Emilia Clarke is het gezicht van de campagne; ze was te zien in een korte film van een minuut waarin ze een cover van het klassieke Italiaanse lied "Quando, quando, quando" zong.

The Only One werd in 2018 door Dolce & Gabbana uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.