€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Dora the Explorer Parfum & Damesgeur

Dora Márquez, ookwel bekend als Dora de Ontdekker, is een inheems Mexicaanse meid die momenteel in Playa Verde woont. Door het vrienden wordt ze beschreven als positief, sportief en vergevensgezind. Toen ze 7 jaar was kwam de eerste aflevering van haar tv-serie Dora de Ontdekker op Nickelodeon. In deze serie leert ze de kijkers Spaanse woorden terwijl ze op wilde avonturen gaat met haar beste vriend Boots.
Dora en Boots hebben elkaar leren kennen op een zonnige dag in het best en zijn sindsdien niet the scheiden. Ze gaan niet alleen samen op avontuur, maar ze spelen ook basketbal in hetzelfde team dat wordt gecoacht door Dora's vader. Met meer dan 5 seizoenen is het succes van de series echt ongelofelijk en de series is nu te zien in 33 andere talen waar ze haar vrienden en kijkers nog meer talen leert zoals Engels, Hindi en Tamil.

Dora heeft een hechte relatie met haar kijkers en zegt dat zij hun ziet als haar vrienden. Dit is een van de redenen waarom ze ervan houd om koopwaar te maken. Zij gelooft dat er geen berg te hoog is en dat creativiteit geen grenzen kent. In haar naam zijn o.a. spelletjes, boeken, beddengoed te vinden.
De nieuwste wereld die ze probeert te veroveren is de parfumindustrie. Haar eerste geur, benoemd naar haar tv-series, kwam uit in het begin van de 21ste eeuw. Dora de Ontdekker is een bloem- en fruitachtige geur die haar karakter weergeeft: zoet en jong.
Hierna werd de geur "Dora en Boots" uitgebracht, een zwaardere gourmand geur met fruitachtige noten van groene appel, roze grapefruit en freesia.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.