€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Le Parfum door Elie Saab

Per Pagina
Sorteren
Le Parfum van Elie Saab is een oriëntaals floraal luchtje voor vrouwen.

Elie Saab komt uit een mediterrane stad, een plaats badend in warmte en licht en omgeven door levendige heerlijke geuren van de natuur. Eén van de meest prominente jeugdherinneringen van Elie is de geur van oranjebloesem; toen de wind door de sinaasappelbomen in de buurt van zijn ouderlijk huis blies, werd Elie omringd door de geur van oranjebloesem, zijn eerste parfum is een ode aan deze mooie noot.

Le Parfum is een zeer vrouwelijk, zacht, mooi en helder parfum met dominante akkoorden van jasmijn en oranjebloesem. De honing geeft de bloemen een subtiele zoete rand voor hert hart over gaat op een basis van patchouli, rozen en hout die het tot een afgeronde gemengde geur maakt.

Le Parfum EDP werd uitgebracht in 2011, gevolgd door de Eau de Toiette in 2012. De EDT is een lichtere versie, met minder honing, hij is zachter en bloemiger.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.