€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Elizabeth Arden Parfum & Damesgeur

Mocht je op zoek zijn naar een parfum of schoonheidsproduct van Elizabeth Arden, dan ben je op de juiste plek, we hebben een uitgebreid assortiment tegen lage prijzen, waaronder de populaire Green Tea en True Love.

Wie is Elizabeth Arden?

Elizabeth Arden is een grote naam in de schoonheidsindustrie. Haar innovatieve producten, van huidverzorging en cosmetica tot luchtjes en geschenksets zijn allemaal geweldig. De producten maken al sinds het begin van de 20ste eeuw een enorme impact op huid- en schoonheidsroutines over de hele wereld.
Het begon allemaal met de opening van de Red Door Salon op Fifth Avenue in 1912. Daarvanuit is het merk uitgegroeid tot een internationaal succes, met als bekendste luchtjes de twee die vernoemd zijn naar Elizabeth Arden's salon in New York; Red Door en . De klassieker Red Door is voor veel vrouwen een onmisbaar luchtje . Het is de belichaming van klasse, luxe, glamour en vrouwelijkheid, de sleutelwaarden van het tijdloze merk.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.