€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Blue Grass door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
Blue Grass van Elizabeth Arden is een aromatisch floraal luchtje voor vrouwen.

Dit was de allereerste geur van Arden, uitgebracht in de jaren 30, een decennium waar vetiver een belangrijk ingrediënt was dat vaak werd gevonden in combinatie met veel aldehyden en bloemen. Blue Grass werd opnieuw uitgebracht in 1989 met een beter draagbare en moderne compositie.

Blue Grass is een fris en groen vintage geurtje. Aldehyden, neroli, oranjebloesem en verschillende lavendeltonen worden openen de geur voordat ze samensmelten in een bloemenboeket in het hart van anjer, narcissen en tuberoos evenals subtiele hints van roos die overgaan op een vrij mannelijke basis van sandelhout, mos, ceder en vetiver.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.