€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Fifth Avenue After Five door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
Fifth Avenue After Five van Elizabeth Arden is een floraal en houtachtig luchtje voor vrouwen.

Dit geurtje maakt deel uit van de populaire collectie 5th Avenue. Deze speciale editie is geïnspireerd op de romantiek van New York City in de avonduren, die Elizabeth Arden vertaalde in een zacht, schoon en poederachtig aroma.

Kamperfoelie, koriander en pruim zijn te ruiken in de opening die over gaat tot een floraal hart van jasmijn, lelietje-van-dalen, lotus en saffraan, die drogen op noten van berk, sandelhout, muskus en tonka.

Na 5 is de beste tijd om te genieten van de heerlijke geur van Big Apple, deze geur maakt je blij, ongeacht van waar je bent!

5th Avenue After Five werd in 2005 uitgebracht door Elizabeth Arden.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.