€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Green Tea Bamboo door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
Green Tea Bamboo van Elizabeth Arden is een groen en houtachtig citrusluchtje voor vrouwen.

Bamboe opent met oogverblindende noten van citrus, galbanum, tamarinde en bamboe, gevolgd door frisse akkoorden van komkommer, syringa, violet blad en groene thee voor het eindigt met aardse noten van orriswortel, mate, mastiek, hout en muskus.

Deze oriëntaalse versie van de klassieke Green Tea is als een wandeling door een traditionele Aziatische bamboetuin. Het parfum is licht en fris zonder saai te zijn.

Het parfum bevindt zich in de klassieke groene theefles, maar in een nieuwe groene tint. Het is een interessante versie van de bekende Elizabeth Arden-geur en kan worden gekocht als Eau de Toilette of als onderdeel van een geschenkset.

Green Tea Bamboo werd in 2014 door Elizabeth Arden uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.