€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Green Tea Cucumber door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
Green Tea Cucumber van Elizabeth Arden is een ozonisch, groen en aquatische luchtje voor vrouwen.

Dit op komkommer gebaseerde parfum wordt geïntroduceerd door frisse citrusnoten die overgaan naar een hart van Franse viooltjes, watermeloen en het bekende groene thee-aroma, die zich vestigen op een basis van barnsteen en ambrette.

Deze heerlijke geur leidt je naar een G&T of een glas dorstlessend komkommerwater. De geur is een verfrissende versie van elke parfumcollectie en perfect voor elk weertype.

Het klassieke Elizabeth Arden Green Tea-parfum werd gevolgd door vele nieuwe edities, waaronder Green Tea Bamboo, Cherry Blossom en Lavender. Deze komkommerversie heeft een coole nieuwe versie van de iconische groene theefles met verse plakjes komkommer verspreid over de fles.

Green Tea Cucumber werd in 2005 uitgebracht door Elizabeth Arden.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.