€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Green Tea Exotic door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
Green Tea Exotic van Elizabeth Arden is een fris witfloraal parfum voor vrouwen.

De groene geur opent met luchtige, frisse akkoorden van bergamot, limoen en zwarte thee uit Ceylon, gevolgd door jasmijn, orchidee, lelie en het geheime Elizabeth Arden-ingrediënt dat de collectie samenbindt: groene thee. Het hart droogt op een houtachtige basis met warme hints van narcissen en amber.

Exotic is een nieuwe versie van de iconische Elizabeth Arden Green Tea-geur en geeft je een tropisch gevoel, je bevind je op een strand met een koel drankje in je hand. Het is een fris luchtje wat super goed draagbaar is en ideaal voor elke gelegenheid. Het parfum wordt geleverd in witte editie van de herkenbare Green Tea fles.

Green Tea Exotic werd in 2009 door Elizabeth Arden uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.