€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Green Tea Lavender door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
Green Tea Lavender van Elizabeth Arden is een aromatisch groen luchtje voor vrouwen.

Het opent met oogverblindende akkoorden van munt, kamille, mandarijn en Amalfi-citroen, gevolgd door een boeket van Caribische magnolia, lavendel en de iconische Elizabeth Arden-geur van groene thee in het hart voordat het aroma opdroogt tot een basis van berk, ambrette en musk .

Deze editie is verfrissend en ontspannend, bijna als aromatherapie in een fles, het brengt je naar een unieke staat van optimisme en vrede. Het komt in een lavendelkleurige versie van de klassieke groene theefles, een geweldige aanvulling op je parfumcollectie.

Green Tea Lavender werd in 2010 uitgebracht door Elizabeth Arden.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.