€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Green Tea Tropical door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
Green Tea Tropical van Elizabeth Arden is een groen fruitig luchtje voor vrouwen.

Dit luchtje opent met noten van passiebloem en lychee, gevolgd door thee, magnolia en de karakteristieke groene thee-aroma's in het hart voor het bezinkt op een basis van tropisch fruit en muskus.

De geur is ontworpen door Rodrigo Flores-Roux, die ook geuren heeft ontwikkeld voor andere grote merken, waaronder Dolce & Gabbana, Britney Spears en Calvin Klein.

Tropical is een van de vele varianten van de originele Elizabeth Arden Green Tea-collectie. De mix van groene theebladeren en zoete vruchten doet je denken aan een ijskoud glas ijsthee en geeft een opwekkend zomers gevoel, het parfum is licht en fris en daardoor perfect voor voor dagelijks gebruik.

Green Tea Tropical werd in 2007 uitgebracht door Elizabeth Arden.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.