€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Green Tea Yuzu door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
Green Tea Yuzu van Elizabeth Arden is een groen citrusachtig luchtje voor vrouwen.

Deze sprankelende geur wordt geïntroduceerd door citroenblad, groene thee, bergamot en yuzu en gaat over in een explosie van yuzu, groene thee, tijm, munt, besknoppen en Tunesische Neroli, gevolgd door een basis van ambrette, berk en musk in de basis.

Dit frisse kruidige parfum is vernoemd naar de Aziatische citrusvrucht yuzu, de Japanse peer die vaak in de Koreaanse en Japanse keuken wordt gebruikt. De iconische Elizabeth Arden Green Tea-fles heeft een oriëntaalse update gekregen voor deze versie met plakjes yuzu. Het zal je doen denken aan een glas limonade op een warme zomerdag.

Het aroma is ontworpen door Rodrigo Flores-Roux en is een levendig licht geurtje dat gemakkelijk gedragen kan worden.

Green Tea Yuzu werd in 2014 uitgebracht door Elizabeth Arden.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.