€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Green Tea door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
Green Tea van Elizabeth Arden is een fris en aromatisch luchtje voor vrouwen.

Het is een klassieke groene verfrissende geur die nooit uit de mode raakt! Groene thee is fris, luchtig en vrouwelijk, een allerdaagse geur.

Het aroma is gebouwd op topnoten van citrus, munt en rabarber, met een fris kruidig hart van jasmijn, eikenmos, muskus, venkel en anjer, die rusten op poederachtige akkoorden van barnsteen, karwij en groene thee.

Deze Elizabeth Arden-bestseller werd uitgebracht in verschillende edities met nieuwe verrassende ingrediënten zoals bamboe, yuzu en vijg. De originele green teaformule is ook gebruikt in lichaamsproducten, waaronder bodylotion en handcrème.

Green Tea werd uitgebracht door Elizabeth Arden in 1999.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.