€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Pretty door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
Pretty van Elizabeth Arden is een wit floraal luchtje voor vrouwen.

Pretty is een mooi geurtje, trouw aan haar naam. Het heeft een subtiele charme die een glimlach op je gezicht zal brengen. Het is niet overdreven aanwezig, het is meer als een mistige nevel die licht en delicaat is.

De mooie fles is geïnspireerd op een vaas, dus het is geen wonder dat de inhoud van Pretty een heerlijke florale geur is. De opening is schoon en fris met akkoorden van oranjebloesem en perzik, terwijl het hart als een zacht boeket is van pioen, jasmijn en lelie. In de basis vind je serene houtachtige noten.

Pretty werd in 2009 door Elizabeth Arden uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.