€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Splendor door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
Splendor van Elizabeth Arden is een floraal luchtje voor vrouwen.

Elizabeth Arden was een pionier op het gebied van cosmetica en luchtjes voor vrouwen. Sinds haar eerste parfum, Blue Grass uit 1934, heeft ze een lange lijst van geuren onder haar naam. Splendor kwam in 1998 op de markt in een vintage elegante fles die in geen enkele geurcollectie zou misstaan.

De opening van freesia, pioen en hyacint wordt opgevolgd door een hart vol witte bloemen. Er zijn ook noten van ananas aanwezig, sterk genoeg om opgemerkt te worden, maar niet zo sterk dat het overweldigend is. De basis van sandelhout, amber, donker houtachtige akkoorden, musk, ceder en Braziliaans palissander is sensueel en blijft lang hangen. Splendor is een zuiver floraal aroma met een subtiele houtachtige basis, tijdloos en elegant.

Splendor werd in 1998 uitgebracht door Elizabeth Arden.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.