€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Sunflowers door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
Elizabeth Arden Sunflowers is een fris, houtachtige en floraal luchtje voor vrouwen.

De opening van Sunflowers is een geweldige combinatie van sappige akkoorden als perzik, meloen, verse citrus, citroen, bergamot, mandarijn en oranjebloesem en Braziliaans rozenhout. Deze noten gaan over naar een floraal hart van roos, jasmijn, orriswortel, osmanthus en cyclamen, op een heerlijke houtachtige basis van musk, sandelhout, barnsteen, ceder en eikenmos.

Sunflowers by Elizabeth Arden werd uitgebracht in 1993 en is verkrijgbaar als Eau de Toilette, crème en is ook te vinden als geschenksets voor een leuk prijsje. De geur is zoet en fris; perfect voor de zomer.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.