€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

White Tea door Elizabeth Arden

Per Pagina
Sorteren
White Tea van Elizabeth Arden is een floraal houtachtig luchtje voor vrouwen.

Deze voortreffelijke geur is geïnspireerd op het eenvoudige genot dat de eerste slok thee met zich meebrengt. Het vangt de elegantie en complexe smaken van witte thee met korkante topnoten van sappig Italiaans mandarijnoranje, varen, kruidige salie en levendige zeebries-accoorden. Het vredige hart bestaat uit aromatische witte thee, mate en delicate witte iris die leiden tot een vrouwelijke en harmonieuze basis van amber, ambrette, tonkaboon en sensueel exotisch hout.

White Tea is een fantastische toevoeging aan de Elizabeth Arden geurcollectie en het is de perfecte geur voor de moderne vrouw die geniet van nostalgie en houdt van het delicate en verfrissende aroma van witte thee.

White Tea werd in 2017 uitgebracht door Elizabeth Arden.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.