€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Brilliant White Diamonds door Elizabeth Taylor

Per Pagina
Sorteren
Brilliant White Diamonds van Elizabeth Taylor is een wit floraal luchtje voor vrouwen.

De geur wordt geïntroduceerd door zoete topnoten van mandarijn en tuberoos, gevolgd door een heerlijk boeket van lelie, kamperfoelie en Bulgaarse tuberoos. Het aroma ontwikkelt zich vervolgens tot een geruststellende mix van vanille, musk en sandelhout in de basis.

Brilliant White Diamonds is een nieuwe toevoeging aan de best verkochte Elizabeth Taylor White Diamonds-collectie. De cilindervormige fles is een elegante fles vanmatglas met een vrouwelijke, kantachtige print. Onder de glanzende zilveren dop bevindt zich een sprankelende rand van kleine kristalletjes.

Brilliant White Diamonds werd uitgebracht door Elizabeth Taylor in 2001.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.