€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Love and White Diamonds door Elizabeth Taylor

Per Pagina
Sorteren
Love and White Diamonds van Elizabeth Taylor is een floraal en houtig luchtje voor vrouwen.

Deze frisse en verfijnde geur is een combinatie van florale, houtachtige en muskusachtige noten. Het opent met neroli en petitgrain in combinatie met een scheutje fruitig en citrusachtig mandarijnoranje. De middelste akkoorden bevat een verscheidenheid aan bloemen, waaronder Turkse roos, jasmijn sambac, tuberoos en gardenia. De basis is een combinatie van aromatische musk, sandelhout en ceder, die een licht en fris aroma vormen.

De talenten van Elizabeth Taylor hielden niet simpelweg op bij acteren. Ze had ook een enorm enthousiasme voor sieraden, wat tot uiting komt in het ontwerp en de naamgeving van haar collecties. De Love and White Diamonds-geur komt in een eenvoudige en stijlvolle lichtroze fles met een diamantrand, geïnspireerd op Elizabeth Taylor's meest succesvolle geur tot nu toe, White Diamonds uit 1991.

Love and White Diamonds werd uitgebracht in 2017.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.