€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Passion door Elizabeth Taylor

Per Pagina
Sorteren
Passion van Elizabeth Taylor is een houtachtig luchtje voor vrouwen.

Dit rijke en complexe aroma bestaat uit noten van aldehyden, koriander, gardenia en artemisia in de top, sandelhout, honing, patchouli en tuberoos in het hart, en een basis van hout, muskus en kokosnoot.

Passion is de allereerste geur die door de Amerikaanse actrice is uitgebracht en is in feite een van de eerste luchtje dat ooit door een beroemheid is geproduceerd. Het is een parfum voor vrouwen met karakter, het is een vintage edelsteen uit de jaren 80 met een uitstekende sillage. Het drukt vertrouwen, lef en sensualiteit uit, waardoor je niet onopgemerkt zal blijven!

Passion werd uitgebracht door Elizabeth Taylor in 1988.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.