€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

White Diamonds door Elizabeth Taylor

Per Pagina
Sorteren
White Diamonds van Elizabeth Taylor is een floraal luchtje voor vrouwen.

Het is een complexe samenstelling van florale noten van lelie, neroli, Turkse roos, jasmijn en tuberoos in combinatie met verse aldehyden en citrusvruchten die zich ontpoppen tot een warme sensuele basis van eikenmos, barnsteen en musk.

De geur was één van de eerste enorm succesvolle luchtjes uitgebracht door een ster en weergaf de klassieke Hollywood-glamour in een sprankelende fles.

White Diamonds is een tijdloze klassieker en de meest populaire geur van Elizabeth Taylor tot nu toe sinds ze is uitgebracht in 1991.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.