€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Emanuel Ungaro Parfum & Damesgeur

Emanuel Unguro was geboren in 1993. Hij werkte in zijn vaders kleermakersbedrijf voor hij verhuisde naar Parijs op 22-jarige leeftijd om te werken voor het Huis van Cristobal Balenciage. In 1965 opende hij zijn eigen modehuis in Parijs, het Huis van Emanuel Ungaro.
Gedurende de 30 jaar die daarna volgde breidde Emanuel Ungaro House uit met boetiekjes en licentieovereenkomsten wereldwijd. Hij bracht zijn eerste mannen collectie Ungaro Uomo uit in 1973. 10 jaar later in 1983 bracht hij zijn eerste parfum Diva uit. Later zouden de geuren Senso (1987), Ungaro (1991) en Emanuel Ungaro For Men (1991) volgen.

In 2008 kwamen Avon en Emanuel Ungaro samen om een nieuwe collectie van duo geuren uit te brengen. Dit zijn uiteindelijk U door Ungaro for Her en U door Ungaro for Him geworden.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.